Over mij….

 

Mijn naam is Chantal Rougoor, 46 jaar en woon in Lichtenvoorde. Sport en gezondheid is mijn hele leven mijn passie en uitlaatklep geweest. Zelf heb ik ook een hele zoektocht ondergaan om beter in mijn vel te zitten.

 

Ongeveer 12 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van de groepsles Body pump in een sportschool. Daarnaast heb ook diverse andere trainingen gegeven zoals RPM/Spinning, Cross Boxing, Hit-training en circuittraining.

Na jaren van vage lichamelijke klachten ben ik op zoek gegaan naar hoe ik mijn gezondheid kan verbeteren. In deze periode heb ik diverse handvaten ontvangen, die ik kan gebruiken in mijn begeleiding.

 

In 2020 heb ik de opleiding trainer Hormoonfactor gevolgd van Ralph Moorman. Ik heb hier erg veel van geleerd en het heeft me enthousiast gemaakt om hier iets mee te gaan doen. Ik wil mensen graag helpen met hun gezondheid en ze laten bewegen, zodat ze zich beter voelen. Dit was reden voor mij om mijn eigen bedrijf op te zetten en te beginnen met Power 2 Change.

 

Tijdens deze opleiding kwam naar voren dat krachttraining erg belangrijk is voor je gezondheid en voor een goede hormoonbalans.

Ik vind het zelf heerlijk om buiten te sporten, daarom geef ik de trainingen in de buitenlucht. Dat geeft net iets extra's.